Iubirea de vrăjmași pe înțelesul copiiilor (epocii post-moderne) Satelitul Centrului Spațial și Supraspațial Cosmic și Supracosmic „Doamne” („CSSCSD”)

264414_506912196025275_1327308210_n

Iubirea de vrăjmași pe înțelesul copiiilor (epocii post-moderne)

Satelitul Centrului Spațial și Supraspațial Cosmic și Supracosmic „Doamne” (CSSCSD)

Părintele Rafail Noica a făcut deja istorie la noi cu gândul-îndemn: „Conectează-te la Satelitul Doamne”, adica pune „Doamne” înainte de orice gând, plângere, nemulțumire, frază și astfel aceasta devine rugăciune.

Tu, dacă vezi că aproapele sau vrăjmașul tău nu se conectează la Satelit, ci se revarsă asupra ta cu un potop de nereușite, plângeri, nemulțumiri, probleme, obsesii, neimpliniri, dureri, necazuri, suferințe, reproșuri, ascultă-l, dar nu singur, nu ține aparatul rugăciunii tale închis, ci deschide conexiunea și transmite în direct live, cu camera HD dacă ai echipament duhovnicesc avansat, către Hristos si Maica Domnului, la Centrul Spațial Cosmic și Supracosmic. Ei pot urmări miliarde de „transmisiuni” simultan, întrucât nu au limite de spațiu sau de timp. Efectul este uimitor: știind ca vă urmărește convorbirea Însuși Atotputernicul Stăpân cu Preacurata Sa Împărăteasă, nu mai resimți nici povara, nici angoasa, nici deznădejdea de a nu-l putea ajuta singur…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s